top of page

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wij zijn bij Geerdink Openhaardhout graag transparant over de mogelijkheden en willen je dan ook van alle praktische informatie voorzien! Zo weet je waar je aan toe bent en dat is wel net zo makkelijk toch. Vragen of bijzonderheden? Persoonlijk contact staat voorop, dus laat het ons gerust weten! 

Wij verkopen uitsluitend 1e keus houtsoorten van hoogwaardige kwaliteit, zoals eiken- en beukenhout. Geen mengsels van zachte houtsoorten, maar uitsluitend de hoogste kwaliteit voor een uitermate lang stookgenot.

Het hout word opgeslagen in kratten voor een optimale manier van natuurlijk drogen van het hout, om zodoende een nog betere kwaliteit te garanderen

Iedere gewenste hoeveelheid is af te halen of te bestellen. Geerdink openhaardhout bezorgt het hout ook bij u thuis (in de regio), bezorgen en tijden in overleg. Ook kunt u het hout zelf ophalen 

Het hout wordt, voordat het verkocht word, gemeten met een vochtmeter om te meten of het hout ook echt droog is. Het hout verlaat het erf pas wanneer het vochtgehalte ruim onder de 20% zit. Het hout is dus altijd direct te stoken!

Het hout wordt gezaagd op lengtes van ong. 28 cm lang en gekloofd in mooie handzame stukken.

Wij leveren het hout vanuit stalen kratten met een inhoud van 1.2 kuub los gestort , zodat er altijd sprake is van een juiste en eerlijke hoeveelheid hout.

Eiken/Beuken hout € 129 per kuub.

Een krat vol à 1,2 kuub kost € 155

bottom of page